0

SharePoint search is not working which means no items are returned. How do I troubleshot this?

  1. Crawl log looks good. All the items are crawled
  2. incremental crawl is running as scheduled

What else do I need to look for?

  • Can you please provide more details, the details in the question is insufficient. – Nagarajan Muthukumar Jun 27 '16 at 12:29
  • users used to be able to search and results would appear. and now all of the sudden no results. I am new to SharePoint administer (very small company and I am helpdesk but not I have take on this role as well) – Melinda White Jun 27 '16 at 12:37
  • Perform an Index Reset and then do a full crawl again and check if this solves your problems. – t0. Jun 27 '16 at 13:07
  • Reset is done, re-crawled and problems still persist. – Melinda White Jun 27 '16 at 15:42
0

Try if these steps helps you

  1. Go to Central Admin -> Manage Service Applications -> Search
  2. You will see a link to your Content Sources. If you edit that it will give you the opportunity to setup a schedule for both Full and Incremental indexing
  3. You can run a full crawl, once completed you will have results if everything is configured correctly
  • Everything that you said are already present. Crawl logs look good. What's the next step? – Melinda White Jun 27 '16 at 13:07
0

It turns out that search application's service account password was change so all I had to do is to change the password and everything is good now.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.