1

I was trying to archive a site saving it as site template. I wanted to create another site using this site template, here i ran in to the issue, Problem applying web template

On further investigation i understand that a hidden feature needs to be activated. Feature id is 3bc0c1e1-b7d5-4e82-afd7-9f7e59b60c0a.I dont have Powershell experience but I tried to activate feature with SharePoint Online Management Shell. I used [Connect-SPOService -Url https://contoso-admin.sharepoint.com -credential admin@contoso.com] command to set up the connection but got an error. I have SharePoint admin rights and not Tenant admin. How can i activate the feature with my permission level?

I tried to deactivate all the features of my old site before saving it as a template and tried to create site of this template. I still run in to the same error.

Please suggest?

Thanks

  • That is the es-ES (Spanish) version of the SharePoint 2013 Routing Workflows. Are you moving to a different language site? – theChrisKent Jun 23 '16 at 13:41
  • No, we are not. – AXA240778 Jun 23 '16 at 15:01
0

I guess that you have problem with SharePoint Server Publishing Infrastructure. The Save site as template command is not supported and can cause problems on sites that use the SharePoint Server Publishing Infrastructure. More information can be found here https://support.office.com/en-us/article/Create-and-use-site-templates-60371B0F-00E0-4C49-A844-34759EBDD989?ui=en-US&rs=en-US&ad=US

  • I was able to save the template. I am having issues when trying to create a new site using this template. – AXA240778 Jun 23 '16 at 15:28
  • But did you use SharePoint Server Publishing Infrastructure on source site? If yes, it could have an impact, even if you switched if off before template save – Tomasz Szulczewski Jun 24 '16 at 7:19

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.