0

Trying to import one subsite from one site to other exported the site successfully using

Export-SPWeb –Identity http://sitename -Path E:\backups\site.cmp

but when trying to import using the below command

Import-SPWeb https://newsitename -Path "E:\backups\site.cmp" –UpdateVersions:Overwrite

i am getting below error as shown in screen shot enter image description here

  • add the Identity parameter before URL, and remove semicolon between updateversions and overwrite – JayHell May 24 '16 at 18:10
  • new site is already created or not? also try to put -identity parameter in it. – Waqas Sarwar MVP May 24 '16 at 18:11
  • Hi Waqas it is not created.The site am trying to import is HH and I want it to be same name so do i need to create a site on HH into before I do import? – SPLearner May 24 '16 at 18:12
  • 1
    ok create a new subsite on that path( where you trying to restore) then run the import command – Waqas Sarwar MVP May 24 '16 at 18:15
  • 1
    create a subsite without any template then it will save u from tons of things... like this New-SPWeb sitename dont assign any template. – Waqas Sarwar MVP May 24 '16 at 18:16
1

to run the import command, you have to make sure couple of things.

  1. Make sure destination site collection / subsite should be created 1st. Iw ould prefer to create it using powerShell without assigning any template. New-SPWeb http://sitename
  2. Now run the Import command.
  • thanks waqas that was simply perfect solution without any hiccups you are the savior! – SPLearner May 24 '16 at 18:28

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.