3

My SharePoint site is not opening with any of public urls configured in Alternate access mapping.

Steps i followed,

  1. I have added one public url for intranet zone eg: "http://www.example.com"

  2. I have added IIS Binding (www.example.com) for site within IIS.

But, When i hit the above url in browser then browser show google search result Instead of opening SharePoint site.

Should i need to configure something else? Please help.

1

A couple of things.

  • You have created your DNS
  • Make Sure your DNS is pointing to your WFE or if you are using load balancer then point to it.
  • also, make sure your AAM settings properly configured and no typo in it.
  • finally, in the command prompt run this tracert www.wxample.com
  • There is no typo in AAM urls. Should i need to extend my web application for intranet zone? – SP Developer Mar 8 '16 at 5:43
  • Ok.what abt the dns? – Waqas Sarwar MVP Mar 8 '16 at 10:57
  • Actually i dont know how to create DNS and how pointing it to WFE. can u please provide steps or any in depth article link. – SP Developer Mar 8 '16 at 11:18
  • first question, from where you get your url www.example.com?....do you have Domain server....blog.walisystemsinc.com/2012/11/… – Waqas Sarwar MVP Mar 8 '16 at 15:06
  • I don't have domain server. let me clarify, I have installed SharePoint on my local machine(single server). I have created one web application ie "pc10:8585". I can able to access this site,No issue. But i just want to access this this site on my machine by "www.example.com" OR "portal.example.com" . – SP Developer Mar 9 '16 at 7:39

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.