0

I suddenly started getting below error when i click "Workflow" option at top ribbon of List/Library.

Application error when access /_layouts/15/Workflow.aspx, Error=The remote server returned an error: (404) Not Found.

Then i tried to publish workflow from SharePoint desinger and got below error:

Microsoft.Workflow.Client.WorkflowManagementException: A response was returned that did not come from the Workflow Manager. Status code = 403: Access Denied
Access Denied (policy_denied)

Your system policy has d

Please help.

  • Is the server up? Check if SharePoint still is connected to the wf server from central admin > service applications. – Christoffer Mar 3 '16 at 7:45
  • Yes servers are up. It is giving "Access denied" error. But i am not able to locate the point of the error. – ARD Mar 3 '16 at 7:49
  • One more finding: I am able to click "Workflow" option from application servers but same is not working on WFEs. – ARD Mar 3 '16 at 12:48
  • ULS Log: Microsoft.Workflow.Client.WorkflowManagementException: A response was returned that did not come from the Workflow Manager. Status code = 403: <HTML><HEAD> <TITLE>Access Denied</TITLE> </HEAD> <BODY> <FONT face="Helvetica"> <big><strong></strong></big><BR> </FONT> <blockquote> <TABLE border=0 cellPadding=1 width="80%"> <TR><TD> <FONT face="Helvetica"> <big>Access Denied (policy_denied)</big> <BR> <BR> </FONT> </TD></TR> <TR><TD> <FONT face="Helvetica"> Your system policy has denied access to the requested URL. – ARD Mar 3 '16 at 13:19
  • Got below error from Verbose:The schema for field with this name is wrong or missing . field 'IconOverlay'. – ARD Mar 4 '16 at 12:26

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.