1

I have an issue that I need assistance with. I did not create nor develop the InfoPath form and I am still getting familiar with using this software as well. I have a user who reported an issue with the form. Below is a snapshot of part of the form where the user can either choose Yes or No:

enter image description here

Once a selection has been made, a dialog box should open saying something like Process Complete. Instead, an error message pops up shown below:

enter image description here

I have checked Google and cannot find a solid answer to this solution. I have checked blogs and forums that have similar errors but nothing close to getting resolved. Can someone please assist in understanding this problem and fixing it?

NOTE: Even with full control or using different browsers does not fix issue.

| improve this question | | | | |
  • I don't think that's your issue but dialog boxes are not supported on InfoPath forms when they run on a browser, they can only show up when you fill your form using InfoPath Filler. – Guy Perry Jan 23 '16 at 18:18
0

It may be a permissions issue. Does the user have Contribute permissions to the Form Library or List?

| improve this answer | | | | |
  • Even with Full Control or Farm Admin gets the same issue. Tried using different browsers and does not fix issue as well. – Aspire27 Jan 22 '16 at 18:26
  • Hm...that is strange. Is this user the only one with the issue? Perhaps his User Profile has gotten corrupted? – JimShelley Jan 22 '16 at 19:44
  • This thread on infoPathDev.com has a few suggestions if it's only one user being affected: infopathdev.com/forums/p/17738/62474.aspx – JimShelley Jan 22 '16 at 20:01
  • Thanks JimShelley. That link you posted was actually the first thing I read when doing research about the issue but sadly does not fix the issue:( Would you happen to have any other suggestions?? – Aspire27 Jan 26 '16 at 15:57
  • I want to verify one thing: It's just this one user who is getting the error right? Other users can use the form still?Is that correct? – JimShelley Jan 27 '16 at 20:19
0

Please check the following:

  1. checking the submit location if it is correct.
  2. check button rules
  3. The file/form is not opened by another user when accessing/editing it (multiple instance)

Also, try republishing if you do not find any issues on 1 to 3.

| improve this answer | | | | |

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.