3

I have created a list and deployed it to the SharePoint site. (It is SharePoint 2010 on-premise, but I think the process is same the for 2010 and 2013)

Later on client wanted to change the display name of couple of columns/fields. So, I made changes in those columns'/fields' display names (and in descriptions of those columns) in Schema.xml and updated wsp on that site (Update-SPSoltion).

I found that in NewForm.aspx the fields didn't change their display names. It shows the old names on new item form but it did change the descriptions of those fields.

Am I missing something? Why wouldn't the display names of fields change but descriptions do just fine?

Can anybody point in the right direction?

Thanks!

Update: When I check in List settings, I can clearly see that the display names are changed in the columns section. But the NewForm and EditForm show the old names.

2
  • Were these forms edited/customized at some points?
    – Evariste
    Jan 11, 2016 at 13:56
  • No. The modifications that are done to the list definition are by WSP update only.
    – Aks
    Jan 11, 2016 at 14:01

1 Answer 1

0

Try adding this for those columns in <Field inside Schema.xml

ShowInEditForm="TRUE"
ShowInNewForm="TRUE"

Note: Type "TRUE" or "True" but not "true"

1
  • Thanks for the reply. But this one also didn't work.
    – Aks
    Jan 12, 2016 at 4:35

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.