1

The issue I'm having is that the Totals section in the task list view settings isn't updating with the filters of the view. It is working in a custom list as well as a task list in SharePoint Online. This is only happening to task lists in 2013 as of right now.

Settings I am modifying located in the list view settings:

enter image description here

In this example I am trying to see the sum of the Cost field. I want to see this in relation to my current view.

All tasks:

enter image description here

Alpha tasks:

enter image description here

You can see that the sum does not get filtered along with the list. I have a custom list in the same site that this is done in and it works as expected. The Alpha view shows up as $200.

Has anyone else noticed this or come up with a solution? I feel like it's a bug being that it works as expected in custom lists and in SharePoint Online task lists.

  • you are facing the issue on-premise sharepoint 2013? – Taran Goel Dec 31 '15 at 10:18
  • Yes, on-premises SP 2013. – Jordan Dec 31 '15 at 13:47
0

Per my test, you need to install the latest CU for SharePoint 2013. KB3114345 fixed the issue for me

We're looking for long answers that provide some explanation and context. Don't just give a one-line answer; explain why your answer is right, ideally with citations. Answers that don't include explanations may be removed.

  • 1
    Please don't give that short answers. And at least give the specific CU which fixed it for you. – Patrick Dec 31 '15 at 10:06
  • 1
    KB3114345 fixed the issue for me – JaneBlack Dec 31 '15 at 10:23
  • 3
    @JaneBlack You can edit your answer and add the KB which fixed the issue, and you will have a better answer. Thank you – Benny Skogberg Dec 31 '15 at 12:51

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.