0

Even Many Question Regarding SharePoint Prompting for password again and again but,Even I can't find Exact solution

When IIS reset to cache clear, site working fine ,but after some time same prompting issue occurs

My Configuration:

  • Normal CPU USage:30-40%
  • RAM usage : 88-90%
  • RAM - 12 GB

--> site added in trusted site

--> no ULS logs for that particular login fail

--> no Event Error

4
  • 1
    Can you check the identity of application pool of your central admin and your custom web app? Change it to a credentials that should not expire. Try to recycle the application pool and perform anotehr iisreset then try to access the site. Also add this account into the user policy of web appln.
    – samolpp2
    Commented Dec 19, 2015 at 12:10
  • any special rights need to have which user configure for that pool? @SaMolPP Commented Dec 19, 2015 at 12:25
  • Are there any requests to a different website? e.g. an IFRAME or you gather data frome elsewhere?
    – Daniel
    Commented Dec 20, 2015 at 7:28
  • No , that site not contain any kind of reference,But in that server Using VS working on Web site development, is this affected? @Daniel Commented Dec 21, 2015 at 4:37

1 Answer 1

0

I saw my CPU usage there is lot of memory consume by the search service application, some of below cases are helpful to this situation

  • If you have not using search functionality then disable the search service application
  • search configure in different server
  • Search crawl schedule in off hour from central admin,in this case you can schedule your crawl in night time where CPU is free

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.