1

When I try connecting to a SharePoint site from the SharePoint Designer come across the error - There is no web named. as shown below.

enter image description here

If I try connecting to another site it works fine.

  • Can you share a screen where you enter your site name? Also can you confirm you can browse the site .. – allegro octopus Oct 30 '15 at 13:07
  • yes i can browse the site the first screen where i shared is one. and the second screen is where i get error message while i am trying to connect through sharepoint designer am not able to share one more screen shot where i have been asked for username and pwd – mohammed Oct 30 '15 at 14:34
  • Do you have access to use SharePoint Designer, what permission do you have ? – allegro octopus Oct 30 '15 at 18:06
  • i am using the same account for the backup site its working but not in production site does it affect if i use the same account for user profile synchronization in live server? – mohammed Nov 2 '15 at 7:04
  • here is log which i found in the logs w3wp.exe (0xA6C0) 0x8D54 SharePoint Foundation General EventID- aigv4 High #50004: There is no Web named "". da893d9d-19a8-9065-ac45-2bfca3477402 – mohammed Nov 2 '15 at 7:34
0

I have found a temporary fix by performing a full crawl on the production search.

Steps are

  1. go to service application
  2. Select ProdSearchService in that
  3. Go to Content Sources
  4. There we can see SharePoint sites in drop down, we can select Full Crawl

But whenever I restart the IIS I am again facing the same issue.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.