0

I have multiple custom fields that I have mapped to the RefineableString fields. All of them are set to a "Multi-value Refinement Item". In the Sample Values I get "No values found".

Refinement is working for OOTB items like Author and Created. enter image description here

This image is how the document one of the values is defined: enter image description here

Any help would be greatly appreciated!

  • Could be just a matter of Office 365 needing to reindex the content to correclty setup the new mappings for your managed properties. How long ago did you do the mapping? – Robert Lindgren Jun 16 '15 at 13:45
  • I mapped it yesterday. I also manually re indexed everything after I first ran into the problem. – Tom Jun 16 '15 at 13:47
  • IIRC, things like this need a full crawl to complete, and we don't know when full crawls are executed on the tenants – Eric Alexander Jun 16 '15 at 14:14
  • That's odd, because I have had the content in there for a few days now – Tom Jun 16 '15 at 14:36
  • Try editing a few values to trip a crawl. – Matthew McDermott Jun 17 '15 at 12:12
0

I have already provided a detailed answer for the same question. Pls refer below Reference Link

Any changes to the search controls such as refinement panels or managed properties needs a full crawl either to the entire site or the specific lists/libraries in which the fields were created. also, many time i noticed the preview is not working but it will fetch the results once publishing on the search page.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.