1

I'm working on setting up a SharePoint 2010 list to copy new data to a Document Library with a document template. This allows a new Word document to be automatically created with the template. (more info on setup here)

Everything is working good, except I can't get the template to accept a "Hyperlink or Picture" column content. More specifically, when I go into my Word template and try to add the column the same way I added the rest of the columns (Insert->Quick Parts->Document Property), the column is not there(Pic1). To provide some extra info, Pic2 shows the Hyperlink or Picture column type created in this list. I've Tried Google'ing the subject, but can't find anything. Also experimented a little bit with no luck.

Is this even possible? If so, how?

Edit: I'm open to add-on options also.

Pic1:

Pic 1

Pic2:

enter image description here

3
  • It seems others have also had this same problem: social.msdn.microsoft.com/Forums/office/en-US/…. Perhaps you simply can't add Hyperlink and Picture columns as Quickparts, unfortunately.
    – Submits
    May 21, 2015 at 19:59
  • @salomon1996 have you got any solution to your problem. please suggest i am also struck with this picture field is not appearing in document template. Aug 20, 2018 at 9:48
  • @ShivendraPatel Unfortunately I do not... Didn't find anything on it. Apr 16, 2019 at 20:09

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.