0

I am having an issue with attachment to a discussion in a discussion board.

When I try to attach a file, the file appears in the rich text editor and when I hit backspace I am able to delete letter by letter in the file name.

The file is no more clickable. Please let me know if this is a known issue in SharePoint 2013? If not please provide a fix for this issue.

0

is the attachment a TXT file? if so it is likely. I attach excel spreadsheets and images and I have the attachment as attachment

  • The file i used to check was a text file. I even tried images and excel files also, I see the same issue. – Ashok Kumar Vundavalli May 18 '15 at 9:22
  • When I said txt file I meant *.txt (a file made with notepad). What do you see with an image? there is no text in an image – susan May 18 '15 at 10:56
  • Susan, Looks like i wast able to convey the issue properly.So I am giving a further detailed explanation of the issue below. After uploading the file the file name with its extension appears in the rich text editor with a hyper link to download the file. (ex:mypicture.jpg). i click on the rich text editor and hit backspace at the end of the file name. I delete one letter in the file ext. Now i see the file name as mypicture.jp without a hyperlink.Hope this explains the issue. – Ashok Kumar Vundavalli May 19 '15 at 6:47

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.