0

When I try to implement itemadded or itemadding event receiver and put this

watermarking code below base.ItemAdding(properties) then the event are not getting triggered. As soon as I remove this watermarking code the event gets triggered. I don't understand why? Any idea why is it behaving this way?

3
  • I assume that you already shipped the iTextSharp Control within the solution packacke and it is installed into the GAC. And also try to increase the Assembly Version. After that you can look in the uls log, there will be more input for debugging purpose. But mostly I think, the ITextSharp assembly was not deployed within the solution package.
    – Sascha
    Apr 25 '15 at 11:27
  • @Sascha I added the reference of itextsharp in my sharepoint project. What do you mean by installing itextsharp into the gac?
    – A Beginner
    Apr 25 '15 at 11:34
  • You should install iTextSharp Assemblies on SharePoint servers. Apr 25 '15 at 12:26
2

I think you must include your third party assembly like describded here:

Just include the assembly in the package

enter image description here

The complete process is described here.

http://blog.mastykarz.nl/including-additional-assemblies-wsp-visual-studio-sharepoint-development-tools/

Also look into your ULS to identify the error.

1
  • I did the steps in the post but there was no itextsharp DLL coming up after I added the project name. Instead my project's DLL was included
    – A Beginner
    Apr 26 '15 at 7:03

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.