0

i try to start my workflow an alert javascript apprear: a problem has occurred, reload the page to try again and start the workflow

my workflow is a simple workflow to send an email when a document is just added to the library. i tested email action (with send a link in email) and it work

6
  • What type of workflow have you created? and in what version, 2010 or 2013?
    – Zakir HC
    Apr 13, 2015 at 11:03
  • custom workflow to send email version 2013 Apr 13, 2015 at 11:04
  • is it a SharePoint Designer 2013 custom workflow?
    – Zakir HC
    Apr 13, 2015 at 11:05
  • yes i custome it with sharepoint designer 2013 then i publish it to my SP library Apr 13, 2015 at 11:09
  • which sharepoint version do you have? foundation?
    – Gwny
    Apr 13, 2015 at 11:12

2 Answers 2

0

This seems to be a cache issue. Try to flush the DNS cache on your SharePoint Server

(C:> IPCONFIG /FLUSHDNS)

Then recycle your "Workflow & Service Bus Services" and then publish the workflow again and hopefully it should work.

1
  • no it doesn't work, i must have workflow manager frontend installed ? Apr 13, 2015 at 11:19
0

This may possibly be a master page issue. Set your master page to the defaults (v4.master) and try to set the workflow again.

Once you have created the workflow you can set it back to your preferred master page(s).

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.