0

i try to start my workflow an alert javascript apprear: a problem has occurred, reload the page to try again and start the workflow

my workflow is a simple workflow to send an email when a document is just added to the library. i tested email action (with send a link in email) and it work

  • What type of workflow have you created? and in what version, 2010 or 2013? – Zakir HC Apr 13 '15 at 11:03
  • custom workflow to send email version 2013 – mokhtar nebli Apr 13 '15 at 11:04
  • is it a SharePoint Designer 2013 custom workflow? – Zakir HC Apr 13 '15 at 11:05
  • yes i custome it with sharepoint designer 2013 then i publish it to my SP library – mokhtar nebli Apr 13 '15 at 11:09
  • which sharepoint version do you have? foundation? – Gwny Apr 13 '15 at 11:12
0

This seems to be a cache issue. Try to flush the DNS cache on your SharePoint Server

(C:> IPCONFIG /FLUSHDNS)

Then recycle your "Workflow & Service Bus Services" and then publish the workflow again and hopefully it should work.

  • no it doesn't work, i must have workflow manager frontend installed ? – mokhtar nebli Apr 13 '15 at 11:19
0

This may possibly be a master page issue. Set your master page to the defaults (v4.master) and try to set the workflow again.

Once you have created the workflow you can set it back to your preferred master page(s).

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.