-1

I am trying to use a REST data source, by following this article. I create the data source, but when I insert it as a data view web part, nothing happens.

If I enter just the path to the service in the browser (e.g. http://servename/subsite/_vti_bin/ListData.svc), I am able to load the XML list of lists and libraries, but if I add /Listname at the end, nothing loads.

What am I missing? In this article it says that you can view the items in XML format, but they don't load for me.

1 Answer 1

-2

If you have the user token in your current scope, I do suggest using API instead of SVC. There your endpoint should looks like :

/_api/Web/lists/getbytitle('MyListNameWithOrWithoutUrlEncode')/Items

This way, presuming you are using a GET Method, you can test endpoint into browser, to check whole syntax. This is a powerfull tool, as you can filter, sort and expand in a single call.

/_api/Web/lists/getbytitle('MyListNameWithOrWithoutUrlEncode')/Items?$select=Id,Title,Editor/ID,Editor/Name&$filter=Editor eq 1&$expand=Editor/ID,Editor/Name

More about REST syntaxe

2
  • 1
    Have you noticed the question is tagged "SharePoint 2010"? Have you read the question? Commented Apr 2, 2015 at 21:56
  • My fault... Sory to waste your time
    – Albo
    Commented Apr 7, 2015 at 8:22

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.