1

Created a basic sharepoint hosted app, nothing changed, when deploy i get this error message, nothing in uls logs at all,

Trying hello world hosted app but getting this error on deployment,

Google Chrome could not load the webpage because myPortalapps-12812b1f934c6c.myPortal.apps.com took too long to respond

I can ping myPortalapps.myPortal.apps.com but not myPortalapps-12812b1f934c6c.myPortal.apps.com

I think this is the issue https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/c2d85ba9-3b77-4f1c-9888-dabd5903b997/sharepoint-application-gives-error-118-timeout

but not sure how to fix it.

enter image description here If the ping command returns the correct IP address, then your wildcard for the domain name was configured successfully. which they mean by correct ip ????

  • yes i am still waiting – Mathematics Jan 20 '15 at 6:05
  • getting net::ERR_CONNECTION_TIMED_OUT in developer tools – Mathematics Jan 20 '15 at 19:47
  • no help so whatever ? – Mathematics Jan 21 '15 at 5:40
1

I think you did not create your wildcard CNAME-Record in DNS properly. I will try to explain in an example, but as you did not provide your exact DNS-configuration, things might differ a little in your configuration.

I created the Domain "apps.com" in my ActiveDirectory DNS. From there i create a new CNAME "*.myPortal" which points to the Hostname of my SharePoint WebFrontEnd-Server (T-SWF01.sp2013.intern)

enter image description here

Now please ensure with a PING that your DNS records gets resolved to the correct IP-Address enter image description here

If you still get no PING replies, you might want to check your firewall-settings on your SharePoint WebFrontEnd.

  • you seen my other question and figured out answer for this - for the effort i am accept it. Happy SP – Mathematics Jan 21 '15 at 9:54

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.