0

I was working with CQWP and after a while I had a lot of Content Query Web Parts on my masterpage, I deleted all and later found out that I couldnt see/access Content Query Web Parts under Content Rollup.

My Sharepoint server publishing service is already activated. Please what went wrong.

Edit: I just found out that I mistakenly deleted contentquery.webpart from web part gallery. 

How can I rectify this.
0

You can find it in the site's recycle bin, just restore it from there.

  • yes, you are right, though I had to export another CQWP from another site collection and upload again before seeing this answer. I will accept your answer. Thanks a lot. – Korede Lawrence Oluwafemi Jan 20 '15 at 8:55
  • Now you know what to do next time in this situation ;) – user19105 Jan 20 '15 at 11:50
  • yes I do, next on my agenda is how to apply a custom masterpage for my subsite in sp2013 – Korede Lawrence Oluwafemi Jan 20 '15 at 15:24
0

I guess you can populate Content Query web part in gallery again.

Go to Web part gallery click on New Document in ribbon, click new and select Microsoft.SharePoint.Publishing.WebControls.ContentByQueryWebPart from Gallery and populate it.

  • @KoredeLawrenceOluwafemi: I am glad that it helped. Please mark it as answer so that this answer can help others.. :) – Amit Jan 21 '15 at 7:55

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.