0

I am facing the following issue while deploying a SharePoint hosted app.

  1. When I add 2013 workflow to app and deploy app in app catalog, I cannot install the app. This message comes up:

    Sorry, this app is not supported on your server.

  2. When I remove the workflow from the app, the app installs properly.

My environment details:

  • Workflow manager 1.0 is installed on a farm

  • App environment is setup properly.

  • SharePoint 2013 is installed on all farms.

  • Using Visual Studio 2013 Ultimate to create workflow apps

enter image description here

3 Answers 3

2

Try to update your Workflow Manager 1.0 with CU2.

Will resolve your problem, no need to change ID. (This CU2 update worked for me.)

0

Please verify the capability ID in appmanifest.xml which is generated by Visual Studio 2013 under this section:

<AppPrerequisites> 
<AppPrerequisite Type="Capability" ID="CDD8F991-B459-4512-8048-03D5A03FF27E" /> 

Right ID is B1DDD88F-6ADD-4700-B5CD-18E451635E24

More details can be seen here : Capability ID issue while publishing app with workflow

1
  • I have changed my AppPrerequisite ID. I can now add that app, but I cant see my workflow which I have added.
    – Prasad
    Jan 7, 2015 at 5:58
0

Please try the answer provided here. In my scenario this post helps. http://sharepoint-360.blogspot.in

1
  • Please add substantial part of the post in your answer, link-only answers tend to get void if the link is broken. Mar 29, 2015 at 7:34

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.