0

I have a little problem with a custom activity on my very complex workflow. I follow this link to create what i need: Creating Multiple Tasks from a SharePoint 2010 Workflow

Now I try to add a SendEmail activity after the CreateTask, check the image: enter image description here

But this does not send the email, It finish the workflow and I dont get any error, and the only rare that I see in the log is this line (IDK if it's usefull)

Site Enumeration Stack:    at Microsoft.SharePoint.Administration.SPSiteCollection.get_Item(Int32 index)     at Microsoft.SharePoint.Taxonomy.HiddenListFullSyncJobDefinition.Execute(SPContentDatabase contentDatabase, SPJobState jobState)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPContentDatabaseJobDefinition.Execute(SPJobState jobState)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPTimerJobInvokeInternal.Invoke(SPJobDefinition jd, Guid targetInstanceId, Boolean isTimerService, Int32& result)     at Microsoft.SharePoint.Administration.SPTimerJobInvoke.Invoke(TimerJobExecuteData& data, Int32& result)

I would appreciate your help

  • can you check any errors on the eventlog and what does the ULS Log say? Is there only this message associated with it? Maybe you have a misconfigured smpt setting in your sharepoint env? – Sascha Dec 2 '14 at 20:08
  • The smtp server is working, my workflow has several email notification, but only this don't work. And the ULS doesn't say nothing only what I share in the post and I'm not sure if that message is from the activity. greetings – Marco Dec 2 '14 at 21:56

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.