1

I created new custom list. I want to add a new form to the list. I'm clicking new, and I'm selecting properties then OK. But I'm getting the follow error. Why get I this error?

I tried to create new form for custom list, another site on the another server and I can do this.Do I need to make adjustments to create a form on a new site on the new server? Is there any settings? I don't find any solve :(

enter image description here enter image description here

12
  • Check if any file with name "haber" exists or not. Nov 4, 2014 at 13:24
  • Have you checked ULS? Nov 4, 2014 at 13:27
  • @AmalHashim I'm sure, there isn't any file with name "haber".
    – zengel
    Nov 4, 2014 at 13:27
  • Maybe run SharePoint Designer as administrator ? Nov 4, 2014 at 13:28
  • Does your list has duplicate columns names? Nov 4, 2014 at 13:31

1 Answer 1

0

Per your comment you have deleted a column.

Try to close the designer and open it again so it will refresh the new column layouts.

8
  • I tried this already. I closed the designer and opened it again. But it doesn't solve.
    – zengel
    Nov 4, 2014 at 13:44
  • Do you have any lookup columns in list? Nov 4, 2014 at 13:44
  • No I didn't add lookup columns. @ArsalanAdamKhatri
    – zengel
    Nov 4, 2014 at 13:46
  • I created a new custom list. It has title columns only. Then I tried to create new form. But I got same error again. @ArsalanAdamKhatri
    – zengel
    Nov 4, 2014 at 13:49
  • It seems your Item content type is corrupted. Have you modified the Item content type by any chance? Can you clear the site recycle bin and reload SPD? Nov 4, 2014 at 13:50

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.