1

In SharePoint 2010 - Mysites, the following columns show "The site does not contain a default keywords termstore" error:

Ask Me About Past Projects Skills Schools Interests

My research indicates that i need to check the default storage location check box in Managed Metadata properties, and i have, but the problem still persists.

What else can i do to solve this problem?

6
  • 1
    Is MMS service proxy associated with MySite? after checking default storage location if possible reset IIS
    – Waqas Sarwar MVP
    Nov 3 '14 at 18:20
  • Not sure on the MMS service proxy. Where do i check that?
    – Capurnicus
    Nov 3 '14 at 18:26
  • central admin>Application management > Manage Web Applications on this page click on web application from ribbon click on the service connection.
    – Waqas Sarwar MVP
    Nov 3 '14 at 18:33
  • is it work now?
    – Waqas Sarwar MVP
    Nov 3 '14 at 18:36
  • Yep, working good. Just needed to check the Manage Web Applications check box in Mysites service connections. Thanks once again!
    – Capurnicus
    Nov 3 '14 at 18:38
2

Looks Like you have to make sure the Managed MetaData Services proxy associated with your MySite Web Application.

To Check:
central admin > Application management > Manage Web Applications on this page click on web application from ribbon click on the service connection.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.