0

I have an issue, basically everytime I deploy a solution it adds 3 entries of safecontrols which basically do not exist in my project anymore. Before they were there, but not anymore.

Each time after solution deployment, I can see them on 2 web application config files, althought I deploy wsp only to one solution.

In the logs I see the following:

Updating SPPersistedObject SPWebConfigFileChanges Name=WebConfigChanges .... WebConfigModification: Adding web config node - Path - configuration/SharePoint/SafeControls Node name - SafeControl...

I'm thinking maybe those changes are saved somewhere and every time I deploy it automatically adds those entries to all web application config file?

I did clean a cache already and did a restart of the machine etc etc, but still no solution

  • did you completely removed the old solutions, from GAC as well? check if dll exist in GAC fodler? – Waqas Sarwar MVP Sep 29 '14 at 13:07
  • But when i retract is it automatically not retracted? – Shkipper Sep 29 '14 at 14:00
  • And no after retracting in the assembly i don't see any of the entries remaining which would mention my solution :/ – Shkipper Sep 29 '14 at 14:05
  • ok fine, some time it stays their...try to recyle the timer services & admin service on all servers? – Waqas Sarwar MVP Sep 29 '14 at 14:07
  • recycle? you mean restart sharepoint timer and sharepoint admin service? – Shkipper Sep 30 '14 at 6:59

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Browse other questions tagged or ask your own question.