0

I'm currently getting a 401 error when I try to access my SharePoint site on Firefox on mac. Usually when I login on a windows computer using FF I'm prompted to enter credentials, but for some reason I am not prompted on the mac? Does anyone know how I can get it to prompt for credentials?

Update: The mac is not connect to the domain, but it is connect to the network through wifi.

  • try to open the site collection this way...sitecollectionurl.com/_layouts/… and it will ask you for different credential...then try to provide the correct user name and passowrd...share the test result. – Waqas Sarwar MVP Sep 23 '14 at 19:06
  • @WaqasSarwarMCSE It still jumps to the 401 error, without give a login prompt – zingwing Sep 23 '14 at 19:15
  • really, did you copy the complete url which i mentioned..._layouts.... – Waqas Sarwar MVP Sep 23 '14 at 19:22
  • @WaqasSarwarMCSE Yes. tried it on the the root site, the site collection I'm trying to access, and a subsite it in that collect, with no luck. e.g http://intranet/_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true , http://intranet/_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true, http//intranet/sites/home/team1/_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true – zingwing Sep 23 '14 at 19:31
  • what is the site collection url? – Waqas Sarwar MVP Sep 23 '14 at 19:32
0

Can you clear your credentials in Firefox? From settings, go to the security tab, click Saved Passwords, and delete the password for your SharePoint site.

  • I currently do not have any passwords saved. – zingwing Sep 23 '14 at 19:06

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.