1

I am getting this new error in chrome. I am logged into Windows with a Site Collection Administrator. I tried clearing the browser cache and passwords but no luck. This doesn't happen in IE or Firefox. Any ideas?

5
  • what authentication method is being used? in IE / Firefox did they ask for credentials?
    – Waqas Sarwar MVP
    Sep 16 '14 at 20:29
  • Yes they both asked for credentials. Chrome doesn't so I assume it's trying to passthrough my Windows creds. The web app is using default Claims Based Authentication Sep 16 '14 at 20:49
  • try this one after the site collection url /_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true then enter the credentials for site collection admin
    – Waqas Sarwar MVP
    Sep 16 '14 at 20:51
  • Awesome..Fixed it. Can you put that in an answer please! Sep 16 '14 at 20:54
  • good to know, i just added it.
    – Waqas Sarwar MVP
    Sep 16 '14 at 20:57
1

As per discussion, looks like Chrome is getting the windows credentials and in SharePoint 2013, we don't have the "sign in with different user" options. that is the reason you getting the above error.

But still you can login in with different user with direclty browsing this way,

http://www.sitecolectiourl.com/_layouts/closeConnection.aspx?loginasanotheruser=true
3
  • Yeah. Not sure if this was the cause, but my account was locked out and somehow Chrome refuse to believe it was unlocked. Regardless, this forces a sign in again which is very useful Sep 16 '14 at 21:22
  • just for infromation...are you login on the PC with the same account as the admin account on Site collection
    – Waqas Sarwar MVP
    Sep 17 '14 at 3:21
  • Not logged in with the main admin account, but my personal one is also site collection admin Sep 17 '14 at 4:23

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.