1

I have a list created that shows items grouped by a main level and sub levels below it. It is a basic list view created using OOB SharePoint functionality, and looks like this when viewing it on the list itself:

enter image description here

But, when adding the list using this view as a web part on a page, it appears like this below:

enter image description here

Note the difference in where the totals appear. Why does this difference occur and how can I fix this?

  • Can you please elaborate the steps of adding the view in the Web Part page you are following, because I have added the list view webpart in the page in SP2013 and SP2010, I did not get the issue. – Sudip Ranjan Sil Aug 14 '14 at 0:36
  • It seems the XSLT we changed for our CQWP's was the issue. It over-rides the default OOB behaviour, and adding both the custom CQWP and a list web part to the page was the cause of the issue. – Kolten Aug 14 '14 at 16:13
0

Both should be exactly the same.

Do you have a custom masterpage activated? If so, could you try using an Out of the box masterpage?

|improve this answer|||||
  • 2
    It seems the XSLT we changed for our CQWP's was the issue. It over-rides the default OOB behaviour, and adding both the custom CQWP and a list web part to the page was the cause of the issue. – Kolten Aug 13 '14 at 21:32

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.