0

Server Error in '/' Application.

Runtime Error

I am getting this error in every site running SharePoint, even central administration. I located C:\Program Files\Common Files\microsoft shared\Web Server Extensions\14\TEMPLATE\LAYOUTS and changed web config file to Custom Errors= Off in each of the servers but the problem persists. I also checked the SQL if any of the databases were corrupted, but in fact they were running properly. All my application pools are started. I tried iisreset but, the outcome was the same. Here is the full error

6
  • Have you modified any thing masterpage? Do you have webparts?
    – Sudhakar
    Commented Jul 15, 2014 at 10:32
  • No, i have not used any custom web part. Nothing was modified, I left it over the weekend working properly and when I came back I had this error
    – el94
    Commented Jul 15, 2014 at 10:37
  • 3
    Try adding Custom Errors= Off in your web.config in C:\inetpub\wwwroot\wss\VirtualDirectories\<Port> Also
    – Sudhakar
    Commented Jul 15, 2014 at 11:04
  • Check the Event Viewer on your CentralAdmin Server. Commented Jul 15, 2014 at 16:13
  • Ran into this today and it was because of insufficient SQL permissions. Check your SQL permissions and make sure teh farm account has access to the config and admincontent databases.
    – Mike
    Commented Jul 16, 2014 at 4:21

0

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Browse other questions tagged or ask your own question.