1

This is for SharePoint 2013.

I'm new in this domain.

I have to realise an intranet with SharePoint 2013. I want to display a property in people search results.

I followed this post, it works well, I display the "location".

But the problem is that it displays the value that is in "Central Administration --> Manage User Profiles".

And I want to display the value that is in "Edit Profile" when you click on the name of someone (when you use the search for poeple e.g) and you go in his "Edit Profile".

ps : sorry for my bad english.

EDIT :

This is the value in ProfAdminEdit.aspx (Central Administration --> Manage User Profiles). I display "C2" but I want the other value.

enter image description here

This is the value in EditProfile.aspx (in search navigation, I search e.g Lee and when I click on his name, I arrive on his personal site and there, I can "edit" his profil, I want the value that is here and not the value "C2")

enter image description here

1 Answer 1

0

In order to use a value from the User Profile in Search Results you have to create and map a Managed Property for the User Profile Property. Once you do that you can create a display template that will display the value in your search results.

I have written a complete walk through with examples of this process here: http://www.ableblue.com/blog/archive/2013/06/05/introduction-to-sharepoint-2013-display-templates/

EDIT It appears that your Managed Metadata Service and browser language settings are not configured correctly.

6
  • Thank you for your answer. I haven't problem to display my managed property (here "location"). The problem is that it displays the value that is in "Central Administration --> Manage User Profiles" and I want to display the value that is in "Edit Profile" when you click on the name of someone (when you use the search navigation for people e.g) and you go in his "Edit Profile", on the personal site of someone. I have different values. Do you understand?
    – Jayce
    Jul 9, 2014 at 7:31
  • I don't understand. They should be the same value. Can you edit your question and add a couple screen shots? Jul 9, 2014 at 15:36
  • I edited my question.
    – Jayce
    Jul 9, 2014 at 15:48
  • If you look at the Term Set and the Term "C2" in English, is the French translation the value you are seeing in your second image? Can you chance the UI language to English to test? Jul 10, 2014 at 13:20
  • Ok, when I change UI langage to English, I see "C2" instead of "Batiment...". But, now I change the langage settings of my siteCollection (Site Settings --> Language settings --> I checked French). The search center is in French but when I search people, I have always "C2". How to achieve this?
    – Jayce
    Jul 10, 2014 at 14:04

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service and acknowledge you have read our privacy policy.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.