0

Sharepoint 2013. 404 error on welcome page for a following content type based on document set:

 <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<Elements xmlns="http://schemas.microsoft.com/sharepoint/">
  <Field ID="{B9B7D98D-A2D3-4191-9B30-C516C8EDD9F4}" DisplayName="Fieldpr41" Name="Fieldpr41" Type="Note" RichText="false" NumLines="3" Group="pr41" Overwrite="TRUE" />

  <!-- Parent ContentType: Document Set (0x0120D520) -->
  <ContentType ID="0x0120D5200062FEFD4873814585B3EFD57010F1F8AE"
               Name="ContentType41"
               Group="Custom Content Types"
               Description="My Content Type"
               Inherits="FALSE"
               ProgId="SharePoint.DocumentSet"
               Version="0">
    <FieldRefs>
      <FieldRef ID="{B9B7D98D-A2D3-4191-9B30-C516C8EDD9F4}" DisplayName="Fieldpr41" Name="Fieldpr41" />
    </FieldRefs>
    <XmlDocuments>
      <XmlDocument
    NamespaceURI=
    "http://schemas.microsoft.com/office/documentsets/welcomepagefields">
        <wpFields:WelcomePageFields
        xmlns:wpFields=
    "http://schemas.microsoft.com/office/documentsets/welcomepagefields"
        LastModified="1/1/2010 08:00:00 AM">
          <WelcomePageField id="83729202-DCA7-4BF8-A75B-56DDDE53189C" />
        </wpFields:WelcomePageFields>
      </XmlDocument>
    </XmlDocuments>
  </ContentType>
</Elements>

Any ideas?

  • Are you getting any exception in 15 hive logs? And does everything works fine after removing this? – Aanchal Jun 25 '14 at 11:45
  • Nothing related in log. If Inherits="FALSE" parameter changed to TRUE then welcome page displayed. I think I messed up with custom welcome page declaration... – Chetvergov Jun 25 '14 at 11:53
  • Here's what i did after changing Inherits parameter to FALSE: 1) added ProgId parameter 2) added wpFields section – Chetvergov Jun 25 '14 at 12:02
  • So is it working fine? – Aanchal Jun 25 '14 at 12:07
  • it works fine with enabled inheritance, but I need it to be disabled (Inherits="FALSE") – Chetvergov Jun 25 '14 at 12:10
0

Looks like that once you break inheritance you need to define CT completely. I've just added formurl in an feature event receiver.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.