0

We did a migration from WSS 3.0 to SharePoint foundation 2010 using database attach method. The web site is running fine but I am not able to create any new sub sites using Team Site template. I am able to create a blank site though. It gives an unexpected error with different correlation ID every time.

This is full error on the SP Shell

New-SPWeb : Object reference not set to an instance of an object.
At line:1 char:10
+ New-SPWeb <<<<  -url http://infovm-bdca/aa -name "Test" -template STS#0 -AddToTopNav -UseParentTo
pNav
+ CategoryInfo          : InvalidData: (Microsoft.Share....SPCmdletNewWeb:SPCmdletNewWeb) [New
   -SPWeb], SPException
    + FullyQualifiedErrorId : Microsoft.SharePoint.PowerShell.SPCmdletNewWeb
0

A detailed information about your issue is explained in this link: http://blogs.technet.com/b/tothesharepoint/archive/2010/08/18/sharepoint-2010-products-upgrade-and-the-fabulous-40-application-templates.aspx

Please go through it and check if it solves your issue.

  • Please don’t add just a link as answer to a question. If the link breaks, the answer you provided will not be useful for future visitors. Provide an answer of your own and use the link as reference. If needed, you can block quote the content from your link. More information is found in our help center, especially How do I write a good answer – Benny Skogberg Jun 5 '14 at 10:13
  • @ChandraShekhar: That did not solve my issue. I am able to use Team Site template for creating a new site collection on the same web application but not for creating sub sites. – Chaitanya Jun 5 '14 at 13:52

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.