Tweeted twitter.com/#!/StackSharePoint/status/457662579939487744
2 added 295 characters in body
source | link

If I save a SharePoint 2013 workflow as a template, then follow the process to add that workflow to a different site in a different site collection, the "imported" workflow is visible in the browser and works. BUT when the site is opened in SharePoint Designer 2013 that workflow is not visible - making it impossible to modify.

According to Microsoft documentation this should not be the case. Is there any available technique to fix this issue?

And to compound problems the "imported" workflow does not work. It throws the following error - Something went wrong. To Try again, reload the page and then start the workflow. No access to ULS log as this is an Office/365 site. (and the originating site of the workflow is also Office/365.

If I save a SharePoint 2013 workflow as a template, then follow the process to add that workflow to a different site in a different site collection, the "imported" workflow is visible in the browser and works. BUT when the site is opened in SharePoint Designer 2013 that workflow is not visible - making it impossible to modify.

According to Microsoft documentation this should not be the case. Is there any available technique to fix this issue?

If I save a SharePoint 2013 workflow as a template, then follow the process to add that workflow to a different site in a different site collection, the "imported" workflow is visible in the browser and works. BUT when the site is opened in SharePoint Designer 2013 that workflow is not visible - making it impossible to modify.

According to Microsoft documentation this should not be the case. Is there any available technique to fix this issue?

And to compound problems the "imported" workflow does not work. It throws the following error - Something went wrong. To Try again, reload the page and then start the workflow. No access to ULS log as this is an Office/365 site. (and the originating site of the workflow is also Office/365.

1
source | link

Imported workflows not visible in Sharepoint 2013 Desinger

If I save a SharePoint 2013 workflow as a template, then follow the process to add that workflow to a different site in a different site collection, the "imported" workflow is visible in the browser and works. BUT when the site is opened in SharePoint Designer 2013 that workflow is not visible - making it impossible to modify.

According to Microsoft documentation this should not be the case. Is there any available technique to fix this issue?