2 replaced http://sharepoint.stackexchange.com/ with https://sharepoint.stackexchange.com/
source | link

Someone assisted me this morning with one issue related to Reporting Services in SharePoint Integrated mode: http://sharepoint.stackexchange.com/questions/76255/sharepoint-reporting-services-nlb-issue/76256#76256SharePoint Reporting Services - NLB issue

Now I seem to have another issue.

The post above describes the environment. Basically, I have a 2 web front end server farm with some other application and search servers.

The way the environment is configured is:

SERVER1 WFE AND SQL REPORTING SERVICES

SERVER2 WFE ONLY

We use Network Load balancing between these two servers. Sometimes, when browsing to reports the reports fail and we get a error on the ULS Logs for SERVER2 as follow:

System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

Also, when browsing directly to the repots on SERVER1 (without using the DNS Load balancer URL), everything works fine. Browsing directly to the reports on SERVER2 gives the above error message.

I suspect a issue with Kerberos since Browsing directly to SERVER1 causes only 1 Hop where SERVER2 will cause a duoble hop.

This might also be a issue with NLB (We use a Cisco Hardware load balancer)

Any ideas on how I can identify and troubleshoot the problem?

Thanks

Someone assisted me this morning with one issue related to Reporting Services in SharePoint Integrated mode: http://sharepoint.stackexchange.com/questions/76255/sharepoint-reporting-services-nlb-issue/76256#76256

Now I seem to have another issue.

The post above describes the environment. Basically, I have a 2 web front end server farm with some other application and search servers.

The way the environment is configured is:

SERVER1 WFE AND SQL REPORTING SERVICES

SERVER2 WFE ONLY

We use Network Load balancing between these two servers. Sometimes, when browsing to reports the reports fail and we get a error on the ULS Logs for SERVER2 as follow:

System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

Also, when browsing directly to the repots on SERVER1 (without using the DNS Load balancer URL), everything works fine. Browsing directly to the reports on SERVER2 gives the above error message.

I suspect a issue with Kerberos since Browsing directly to SERVER1 causes only 1 Hop where SERVER2 will cause a duoble hop.

This might also be a issue with NLB (We use a Cisco Hardware load balancer)

Any ideas on how I can identify and troubleshoot the problem?

Thanks

Someone assisted me this morning with one issue related to Reporting Services in SharePoint Integrated mode: SharePoint Reporting Services - NLB issue

Now I seem to have another issue.

The post above describes the environment. Basically, I have a 2 web front end server farm with some other application and search servers.

The way the environment is configured is:

SERVER1 WFE AND SQL REPORTING SERVICES

SERVER2 WFE ONLY

We use Network Load balancing between these two servers. Sometimes, when browsing to reports the reports fail and we get a error on the ULS Logs for SERVER2 as follow:

System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

Also, when browsing directly to the repots on SERVER1 (without using the DNS Load balancer URL), everything works fine. Browsing directly to the reports on SERVER2 gives the above error message.

I suspect a issue with Kerberos since Browsing directly to SERVER1 causes only 1 Hop where SERVER2 will cause a duoble hop.

This might also be a issue with NLB (We use a Cisco Hardware load balancer)

Any ideas on how I can identify and troubleshoot the problem?

Thanks

1
source | link

SSRS Intermittant Exceptions

Someone assisted me this morning with one issue related to Reporting Services in SharePoint Integrated mode: http://sharepoint.stackexchange.com/questions/76255/sharepoint-reporting-services-nlb-issue/76256#76256

Now I seem to have another issue.

The post above describes the environment. Basically, I have a 2 web front end server farm with some other application and search servers.

The way the environment is configured is:

SERVER1 WFE AND SQL REPORTING SERVICES

SERVER2 WFE ONLY

We use Network Load balancing between these two servers. Sometimes, when browsing to reports the reports fail and we get a error on the ULS Logs for SERVER2 as follow:

System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 401: Unauthorized.

Also, when browsing directly to the repots on SERVER1 (without using the DNS Load balancer URL), everything works fine. Browsing directly to the reports on SERVER2 gives the above error message.

I suspect a issue with Kerberos since Browsing directly to SERVER1 causes only 1 Hop where SERVER2 will cause a duoble hop.

This might also be a issue with NLB (We use a Cisco Hardware load balancer)

Any ideas on how I can identify and troubleshoot the problem?

Thanks