2 added 117 characters in body
source | link

I'm using SharePoint Online. My root site collection has search display templates appearing correctly. I see the js and html files. I've created another Site Collection, and all I'm seeing are js files. I went into Site Collection features and activated Search Server Web Parts and Templates 5 minutes ago, yet nothing has changed?

Thanks.

EDIT _____________________________________________

Had to turn on Site Publishing features and problem solved.

I'm using SharePoint Online. My root site collection has search display templates appearing correctly. I see the js and html files. I've created another Site Collection, and all I'm seeing are js files. I went into Site Collection features and activated Search Server Web Parts and Templates 5 minutes ago, yet nothing has changed?

Thanks.

I'm using SharePoint Online. My root site collection has search display templates appearing correctly. I see the js and html files. I've created another Site Collection, and all I'm seeing are js files. I went into Site Collection features and activated Search Server Web Parts and Templates 5 minutes ago, yet nothing has changed?

Thanks.

EDIT _____________________________________________

Had to turn on Site Publishing features and problem solved.

1
source | link

Search Display Templates not appearing

I'm using SharePoint Online. My root site collection has search display templates appearing correctly. I see the js and html files. I've created another Site Collection, and all I'm seeing are js files. I went into Site Collection features and activated Search Server Web Parts and Templates 5 minutes ago, yet nothing has changed?

Thanks.