3 Change question formation
source | link

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdowndrop-down in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions?

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdown in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions?

Each time I select the New Document drop-down in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions?

2 deleted 40 characters in body
source | link

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdown in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions are much appreciated. Thanks in advance.?

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdown in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions are much appreciated. Thanks in advance.

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdown in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions?

1
source | link

"Document1" created in addition to new document each time

I'm hoping somebody can shed some light on an issue I'm having.

Each time I select the New Document dropdown in the ribbon and a new document is created, I also end up with a document called Document1.

I think it may have something to do with the settings for the content types. I could see any settings that looked like they may have a bearing on this though.

Has anybody experienced similar issues with this?

Any suggestions are much appreciated. Thanks in advance.