Reputation
1,192
Top tag
Next privilege 1,250 Rep.
Create tag synonyms
Badges
8 21
Newest
 Civic Duty
Impact
~125k people reached

Apr
10
answered Configure App URL
Apr
10
answered SharePoint 2010 Claims authentication and custom WCF Service
Apr
5
comment Render Image from REST API Call
I added the requested code, to display as a background.
Apr
3
comment Change masterpage of a sub-site automatically, for multiple site collections
Agreed, can you please provide additional details on the environment you are operating within? Is it SharePoint Online? SharePoint 2010? SharePoint 2013? Standard? Foundation?
Mar
27
answered Field Labels in InfoPath?
Mar
27
comment SharePoint redirects me to non-existent Account/Login page
Can you confirm a few items for me? It's been awhile since I've done this, but can you go to "<enter your site>/_layouts/AreaWelcomePage.aspx" and see if it gives you the start page (and confirm that it isn't set to the Account/Logon page. If that doesn't work, can you check central administration (if this is a server versus multi-tenant) and go to Manage Web Application, and verify if everything is good on the ribbon under the "Authentication Providers".
Mar
27
comment SharePoint redirects me to non-existent Account/Login page
It's interesting that you masked the IP address, despite that it's listed in your request URL.
Mar
27
comment Can't display Site
The prompt for credentials is so you can put in your credentials, and log in as that user. For example, you could try logging in as your service account, and see if you have access. Likewise, you can re-log as your user account. You want to add it to the access denied page, just as a force, to re-log in. This will ensure you log into the site under the right account that has permissions. Please let me know if this helps.
Mar
26
comment Fixed size of image in list
Unfortunately, I'm not sure in Office 365 MT (multi-tenant). I know this works in Office 365 Dedicated, for certain.
Mar
26
answered Fixed size of image in list
Mar
26
comment Get a webpart in the webpart gallery
Great job resolving your own error! :)
Mar
26
comment Column Validation for day Monday OR Friday
@Steven if this solution worked, please mark as the answer and/or rate up the answer.
Mar
26
comment Can't display Site
Also, you can try the following, if you want to force the specific user account: At any time, you can log in with whatever user account by manually entering the following, enter your domain and subsites and then "/_layouts/accessdenied.aspx?loginasanotheruser=true​". For example, "yourdomain.com/subsite/_layouts/…;.
Mar
26
comment Can't display Site
That should ideally be only locations you would need to add the permissions. Have you tried accessing as both accounts? and does the system account let you access the site?
Mar
25
answered Can't display Site
Mar
25
revised Render Image from REST API Call
added background image
Mar
25
answered Render Image from REST API Call
Mar
23
comment install sp 2013 on win7 sp1
The biggest thing that your log indicates, is two scenarios; you have pre-requisites installed that are up-to-date (and newer), and likewise, you are missing multiple pre-requisites.
Mar
23
comment install sp 2013 on win7 sp1
Are you still receiving the same errors logged?
Mar
23
awarded  Necromancer