267 reputation
111
bio website klpgo.com
location Indiana
age
visits member for 2 years, 5 months
seen 6 hours ago

UI developer taking it all the way with SharePoint 2013 and jQuery


7h
awarded  Custodian
7h
reviewed Approve suggested edit on Sharepoint 2013 - Importing and Exporting Navigation Terms
7h
asked Sharepoint 2013 - Importing and Exporting Navigation Terms
Oct
16
comment SharePoint 2013 - Detecting child role types within parent role types
Thanks for the quick response, but I already played with security trimmed controls. LoginView actually handles role groups, while the former does not...
Oct
16
asked SharePoint 2013 - Detecting child role types within parent role types
Oct
6
accepted SharePoint 2013 - Alternative ways to make Web Parts
Oct
6
asked SharePoint 2013 - Alternative ways to make Web Parts
Oct
3
asked Sharepoint 2013 - How do we test new term store links
Oct
2
answered sharepoint 2010 - how to add a loginview conditional statment to a publishing page
Oct
2
revised sharepoint 2010 - how to add a loginview conditional statment to a publishing page
deleted 186 characters in body
Oct
2
asked sharepoint 2010 - how to add a loginview conditional statment to a publishing page
Sep
24
awarded  Autobiographer
Sep
19
asked SharePoint 2013 - Referencing the Default List form onto a Publishing page
Sep
19
asked SharePoint 2013 - How do we reference a javascript file into a script editor?
Sep
19
revised sharepoint 2013 - default CSS file not rendering correctly - Chrome thinks its an image?
added 8 characters in body
Sep
19
asked SharePoint 2013 - How to create a simple form using REST
Sep
18
revised sharepoint 2013 - csom - submit button loads twice
added 7 characters in body
Sep
18
asked sharepoint 2013 - csom - submit button loads twice
Sep
17
revised sharepoint 2013 - default CSS file not rendering correctly - Chrome thinks its an image?
edited title
Sep
17
comment sharepoint 2013 - default CSS file not rendering correctly - Chrome thinks its an image?
everything else is getting rendered perfectly. I have all my images loaded from the style library. But for some reason, this image out of /styles/themable/corev15 (a physical location???) is causing the warning in the console.