81 reputation
515
bio website
location Europe
age 25
visits member for 2 years, 4 months
seen yesterday

Sep
15
awarded  Notable Question
Jul
13
awarded  Notable Question
Jul
7
asked Cannot edit discussion-level permissions in SP2013 Community Site?
Jul
2
awarded  Curious
May
13
awarded  Notable Question
Feb
18
awarded  Popular Question
Dec
28
awarded  Popular Question
Nov
22
awarded  Notable Question
Oct
21
awarded  Popular Question
Aug
7
awarded  Popular Question
Jul
5
accepted Site Template: retain Site Logo?
Jun
28
awarded  Promoter
Jun
26
asked Site Template: retain Site Logo?
Jun
17
asked An unknown error has occurred. The form template has been published to the server but it can only be opened in infopath filler
May
1
comment SP2013 won't use Kerberos - but C2WTSTest passes fine?
Apparently it was a SPN issue after all. Because all guides said to add the SPN http/hostname I used the machine's actual hostname, which didn't work. I used the DNS domain and it worked like a charm!
Mar
20
comment SP2013 won't use Kerberos - but C2WTSTest passes fine?
Thanks for the helpful answer. I have the following SPNs: http/wfehostname domain\appoolaccount & mssqlsvc/sqlhostname (without service account, as apparently the previous admin got it to work for SP2010 Kerberos that way) I also have an application server in between, but my sources tell me I should only create SPNs for web app pools, is that correct? The WebApp is configured correctly.
Mar
20
asked SP2013 won't use Kerberos - but C2WTSTest passes fine?
Mar
20
accepted Planning for SPNs - what SPNs would I need?
Mar
15
revised Planning for SPNs - what SPNs would I need?
added 6 characters in body
Mar
15
revised Planning for SPNs - what SPNs would I need?
added 5 characters in body