146 reputation
29
bio website
location Milky Way Galaxy, Sol System
age 40
visits member for 1 year, 11 months
seen Jan 31 at 18:12

Holding the line, one reaper at a time.


Jun
29
answered SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Jun
28
comment SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Thanks Tylerrrr07! For those viewing this later, we're not quite sure what the cause was, but between de/activating all Workflow processes, removing an unknown Feature ID from the site collection, running Test-SPContentDatabase, and a few other troubleshooting steps...it now works for all user accounts (for now). Job well done ;-)
Jun
28
comment SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Thanks ;-) I am in the SharePoint room now.
Jun
28
comment SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Well, this is interesting! I created a test "copy" of that site collection for me to fiddle with, without impacting the users in any way. The errors still happened on the test site collection, so I've been working with that since the problem came up. Here's the thing: I followed your advice and demoted my account to standard "contributor" permissions - the Workflows started! Some of them have minor quirks (I add a document, but no workflow starts; or I add a document, but when I click on "In Progress" in the library, the Workflow status page says there are no workflows started for it).
Jun
28
comment SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
You are referring to the user who is logged in when the Workflow is initiated, correct? It's worth a try. I'll try to use a normal user account tomorrow when I get back into my office. My only doubt with it is that other users had issues as well (the person who reported it to me was a normal user, who also had his Site Owner try it before contacting me). If they're all in the same Web Application, then they're all using the same application pool credentials, right?
Jun
27
comment SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
The only thing that I could find in the logs that was remotely related to workflow has been added to the bottom of my question. Honestly, I feel very lost within the ULS logs, and it is hard to gather information. I downloaded ULS Viewer, so that helps, but it still all seems like Greek to me. The "User not found" error...could that be from the System Account? That's what the error message says on the Workflow (as far as why it was canceled)...but why wouldn't it be able to find the System Account? Would deleting it from the site collection help (allow it to re-add itself)?
Jun
27
revised SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Updated with ULS log information.
Jun
27
awarded  Scholar
Jun
27
accepted What are _formsweb.config files? SP2010 Claims [Access Denied]
Jun
27
awarded  Editor
Jun
27
revised SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
added 241 characters in body
Jun
27
awarded  Student
Jun
26
asked SharePoint 2010: 3 of 6 Workflows “Failed on Start”. SharePoint Designer Workflow Works Fine?
Jun
11
answered Start Sharepoint C#
May
24
awarded  Teacher
May
24
comment What are _formsweb.config files? SP2010 Claims [Access Denied]
I've read the document that was used to create the web applications, and it has you create them as per normal (selecting to use SSL and giving the Membership/Role providers), and then a small set of Powershell is written to convert the web application from Windows to Claims authentication. As far as extending the application, they were created through the GUI and have never been extended (I'm not entirely sure what that does, since I've never done it).
May
24
answered What is hidden webpart for in SP2010?
May
23
asked What are _formsweb.config files? SP2010 Claims [Access Denied]
May
4
awarded  Tumbleweed
Apr
27
answered How we can change the existing Window Membership Provider to Claims Based Authentication in SharePoint 2010?