Reputation
543
Next privilege 1,000 Rep.
See votes, expandable usercard
Badges
1 5 19
Impact
~39k people reached

Jun
15
awarded  Notable Question
Apr
27
asked Unable to find one user in SharePoint group bound to Assigned To column in Tasks List
Apr
24
revised Why my solution is getting deployed to only one(App Server) server out of 2 WebFrontEnd and 1 App Server?
edited body
Apr
23
comment Sharepoint 2013 slow response
Which authentication you are using ? Do you have Laod Balancing on your WFEs ?
Apr
23
awarded  Notable Question
Apr
22
revised Can't see 'Attachment' option to a discussion in Discussion Board in SP 2013
added 193 characters in body
Apr
22
comment Can't see 'Attachment' option to a discussion in Discussion Board in SP 2013
Mike, this is the OOTB Edit form.
Apr
22
asked Can't see 'Attachment' option to a discussion in Discussion Board in SP 2013
Apr
20
answered Not syncing files on Sharepoint
Apr
11
comment PowerShell script doesn't appear to work as scheduled task
Its always a nice feeling to help out someone... :)
Mar
19
accepted Possibility of memory leaks in this code block
Mar
19
comment Possibility of memory leaks in this code block
Nice to know that Anders...
Mar
19
comment Possibility of memory leaks in this code block
Great explanation. So, do you mean that, if i don't use if (newCommunitySite != null) before disposing the SPWeb object, the code may throw an exception again in the finally block ?
Mar
18
asked Possibility of memory leaks in this code block
Mar
9
asked “Could not find a part of the path” error at Directory.GetFiles()
Mar
6
comment “Sorry, something went wrong” during execution of custom Web part on 2013
This didn't seems to make a difference......same error even after wrapping my code in SPLongOperation. Could it be some configuration differences in the environment ?
Mar
5
comment “Sorry, something went wrong” during execution of custom Web part on 2013
It depends on the size of data. On DEV it took around 20 min. for the same data and was not in debugging mode. I will try your suggestion and revert back.
Mar
5
asked “Sorry, something went wrong” during execution of custom Web part on 2013
Mar
4
comment Data Source in a connection-string for connecting to SQL Server in Always On Availability configuration
I am also having same understanding. But, do you have any references(may be from Microsoft), which supports what we think. If you can get that it will add weight to the answer.
Mar
3
asked Data Source in a connection-string for connecting to SQL Server in Always On Availability configuration