126 reputation
5
bio website
location
age
visits member for 2 years, 1 month
seen Feb 25 at 16:43

Feb
10
awarded  Teacher
Jun
20
awarded  Popular Question
Oct
10
comment Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
The key to avoiding this issue from ever occurring is that the call to Uninstall-SPSolution must be preceded by a call to Remove-SPClaimProvider.
Jul
4
awarded  Student
Apr
6
comment How can an InfoPath form get the Claims of the user who is logged in to SharePoint?
Same exception :( In fact even just that, the SPSecurity.RunWithElevatedPrivileges(delegate() {}); with nothing inside it, still throws the security exception. I changed the form to full trust, and now I'm getting this error... Retrieving the COM class factory for component with CLSID {BDEADF26-C265-11D0-BCED-00A0C90AB50F} failed due to the following error: 80040154.
Apr
5
comment How can an InfoPath form get the Claims of the user who is logged in to SharePoint?
After the references were resolved (thanks), this error appears in a pop-up from InfoPath: System.Security.SecurityException Request for the permission of type 'System.Web.AspNetHostingPermission, System, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' failed.
Apr
5
comment How can an InfoPath form get the Claims of the user who is logged in to SharePoint?
I tried this in the FormEvents_Loading event... All of the SPxxxx types are not found. This might work in a web part but InfoPath is running on a client machine (not the server). If this was server-side, I'd use Page.User as IClaimsPrincipal, but that doesn't seem to be an option here.
Apr
5
asked How can an InfoPath form get the Claims of the user who is logged in to SharePoint?
Mar
11
awarded  Scholar
Mar
11
accepted Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
Mar
11
comment Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
This is the better answer. (As long as you still have the old assembly, or have the key to recreate it.)
Mar
10
answered Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
Mar
10
revised Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
Added information about the sp claim cmdlets and associated errors
Mar
10
awarded  Editor
Mar
10
revised Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
added stack trace to end of question
Mar
9
comment Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
This is a one-server farm, a development box. It was rebooted, and the error remains. It must be originating from configuration in the database perhaps? I've searched for the reference in .config's and it is not present anywhere that I can find.
Mar
9
comment Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?
Thanks for your answer - I deleted the temp files and and I'm still getting the error. :(
Mar
9
asked Custom Claim Provider - What is the fix for “Error loading the claim provider assembly”?