Connie Olivier

Unregistered less info
3 reputation
3
bio website
location
age
visits member for 2 years, 5 months
seen Feb 6 '12 at 3:25

Dec
20
awarded  Popular Question
Feb
6
awarded  Editor
Feb
5
comment Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used
Actually, the new search app is working. All I had to do is to create a new search site or I could just add new search web parts to old search site. Now I get the results. Lucky, good for me. I dont have to run ps to map crawl properties.
Feb
5
comment Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used
Actually, SP crawled all the properties but did not map them. What a pia (pain in a ***). Can anyone suggest a way to map these crawl properties?
Feb
5
awarded  Scholar
Feb
5
comment Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used
Thank you James. Let me give that a try. Also, if you could find your feel free to share them. Thanks
Feb
5
accepted Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used
Feb
5
comment Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used
There are over 100 site columns that not are not showing up and adding them manually would out of question.
Feb
5
asked Full crawl not picking up the properties from content type even though they are populated and being used