Reputation
Next privilege 200 Rep.
See reduced ads
Badges
1 7
Impact
~11k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 4 votes cast
Sep
24
awarded  Autobiographer
Nov
8
awarded  Popular Question
Dec
7
awarded  Notable Question
Jul
24
awarded  Popular Question
Jan
27
accepted NewListItemForm with pre-defined values from selected Entry inside form
Jan
27
accepted How to implement a custom auto-increment id on a yearly basis
Jan
26
comment NewListItemForm with pre-defined values from selected Entry inside form
Okay well, the JavaScript way was alerady in my head, luckily there is a pre-coded library at hand, so thank you for that link. I still feel like i wanna cry though :S
Jan
26
asked NewListItemForm with pre-defined values from selected Entry inside form
Jan
24
accepted Unable to get custom workflow condition to work
Jan
23
comment Unable to get custom workflow condition to work
Thanks for the tip using PS. Other than the normal command prompt PS gave me an error saying that the runtime environment used to create the .dll is never than the currently running runtime. So that's why it doesn't get added to the GAC. Finally a point where i can start to fix things! ;) Thank you.
Jan
20
comment Unable to get custom workflow condition to work
The solution itself has been built and i got my .dll however i am unable to properly 'install' this file into the GAC so that sharepoint is able to call it. I've pointed out all my steps above and i really can't find an error.
Jan
19
comment Unable to get custom workflow condition to work
The Problem is: gacutil /i bla.dll "Assembly successfully added to the cache" and then gacutil /u bla.dll returns "No assemblies found matching: bla.dll" I just do not understand why the assembly does not get installed properly. Drag and Drop the DLL into assembly folder doesn't work, gacutil doesn't work - what else can i try?
Jan
19
comment Unable to get custom workflow condition to work
Thanks for your help, sadly that really doesn't help - there is no given solution. I have written down everything that i could find out on my own and apart from the additional entry of gacutil , processorArchitecture=MSIL there is not a single difference, neither in the web.config nor in the .actions. The Problem though appears to be the same, i am unable to really deploy that .dll
Jan
18
awarded  Editor
Jan
18
revised Unable to get custom workflow condition to work
Added web.config entry
Jan
18
asked Unable to get custom workflow condition to work
Jan
18
comment How to implement a custom auto-increment id on a yearly basis
OK, thanks for confirming what i found out. Guess this boils down to write my own condition then, gotta look into that. Will update my answer as soon as I've got it working ;)
Jan
17
asked How to implement a custom auto-increment id on a yearly basis
Jan
6
awarded  Supporter
Jan
6
awarded  Scholar