Win

Unregistered less info
69 reputation
8
bio website
location
age
visits member for 2 years, 9 months
seen Aug 22 '12 at 22:00

Aug
26
awarded  Popular Question
Jun
3
awarded  Popular Question
Mar
28
awarded  Popular Question
Jul
26
accepted My Site creation issues
Jul
26
comment My Site creation issues
Yes, unfortunately this is what I did at the end...
Jul
6
comment My Site creation issues
Any help on this ?
Jul
6
awarded  Commentator
Jul
6
comment My Site creation issues
Indeed I want that the my site is created in background when a normal user clicks on a particular button of the page. I don't want to use the standard _layouts/mysite.aspx page but a server side code like CreatePersonalSite method. For the case of running the code with runwithelevatedprivileges it will not work since this way of impersonation is using the application pool account of the current web application. In my case the mysite web application runs with another account. That's why the error is thrown in fact.
Jul
5
asked My Site creation issues
Jun
21
asked SharePoint 2010 User Profile Synchronization: BCS + WCF
Mar
15
awarded  Tumbleweed
Jan
9
comment SP 2010 - Search Core Results Default XSL Params
Strange that Microsoft is not communicating more on this type of information. It could be useful to have a clear and precise list of parameters available trough xsl.
Jan
9
accepted SP 2010 - Search Core Results Default XSL Params
Jan
6
comment SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?
One more question, in the link you gave me, the author seems to add params at the top of the xsl section. Do you know where he will get the values for these parameters? Thanks.
Jan
6
asked SP 2010 - Search Core Results Default XSL Params
Jan
6
comment SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?
Thank you. I will take a look to this link and try several approaches.
Jan
6
accepted SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?
Jan
6
comment SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?
Anyone can help on that? Did you already see the ajax on search core results working?
Jan
5
comment SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?
In fact it is just not doing asynchronous calls. When I click on a page number, I get a normal postback.
Jan
5
asked SP 2010 - Search Core Results Webpart Ajax Options not working?