Reputation
212
Top tag
Next privilege 250 Rep.
View close votes
Badges
2 13
Impact
~21k people reached

  • 0 posts edited
  • 0 helpful flags
  • 15 votes cast
Jun
5
awarded  Popular Question
Apr
22
awarded  Popular Question
Dec
22
awarded  Popular Question
Dec
5
answered Unable to fetch the SPWorkflow object programmatically
Nov
21
comment SharePoint 2013 Workflow - How to retrieve the SPWorkflow object associated with a SPListItem?
will you be able to share some code how exactly you got the spworkflow and workflow task objects?, I am also stuck in same kind of scenario, unable to find anything of that sort in the mentioned blog
Nov
20
asked Unable to fetch the SPWorkflow object programmatically
Nov
6
comment SharePoint 2013 task url issue
Read in the following blog that I need to set the mapped URL as the default zone URL in central admin AAM, Tried the same but still it is pointing to the internal URL.social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/…
Nov
6
asked SharePoint 2013 task url issue
Oct
26
awarded  Yearling
Oct
5
awarded  Notable Question
Sep
12
comment SharePoint 2013 workflow stuck in started stage
My guess is that there is some issue in the communication between the workflow manager and client, when I am installing them in different servers(recommended way), I am facing the above issue, but when i am using them in same machine they run just fine
Sep
12
comment SharePoint 2013 workflow stuck in started stage
Yes martin, The workflow history list is in place, status indicator shows "activity is in progress".
Sep
3
asked SharePoint 2013 workflow stuck in started stage
Jul
28
asked Sharepoint 2013 Variations contextual tab missing
Jul
7
awarded  Popular Question
Jul
2
awarded  Curious
Mar
27
awarded  Popular Question
Feb
24
asked Programatically publishing Content Type in Content type Hub
Dec
11
comment SubSite creating = File Not Found
have you tried removing the master page url from onet.xml?
Dec
11
comment SubSite creating = File Not Found
, One more point that i noticed that time that can give simillar error is check the top section of masterpage in the line simillar to this "<%@ Register TagPrefix="wssuc" TagName="Welcome" src="~/_controltemplates/15/Welcome.ascx" %>", are you missing the '~' at the starting of src, if yes then try adding