249 reputation
110
bio website
location
age
visits member for 3 years
seen yesterday

Feb
24
awarded  Commentator
Feb
24
comment Permissions set for documents in a library don't work from hyperlinks
After they edit the document, do the document properties show the person you expect to be listed as the last editor? I suspect that you are not in the user context that you think you are. I wonder what the behavior is when accessed through Explorer view? Did you break inheritance on those files?
Feb
21
asked Usage reporting for WSS 3.0
Feb
14
asked Web Part Page layout
Feb
13
accepted JS alerts on leaving SP?
Feb
13
asked JS alerts on leaving SP?
Feb
13
comment Site Logo Propagation
Gah. This is a known issue - nikspatel.wordpress.com/2010/08/07/…
Feb
13
comment Site Logo Propagation
In SPD, the ones that 'work' are labeled 'wiki pages'. Odd. Adding a new ASPX page from SPD works as well. Likewise, those are labeled as 'wiki pages'.
Feb
13
comment Site Logo Propagation
Just using SP designer, adding a new web part page - uses generic logo. Using the TTW 'site actions>new page', I get the new logo I intended.
Feb
13
comment Site Logo Propagation
I should say that it appears on the default.aspx page(that has the typical navigation elements), but not on pages created later.
Feb
13
comment Site Logo Propagation
site actions > Site settings > look and feel > title description and icon
Feb
13
asked Site Logo Propagation
Feb
10
comment Connect web part to list on separate Sharepoint Instance
That would work, but I want to be able to experiment with new page design in the new site, not duplicate the original. I'd prefer to have it display the actual up-to-date content if possible.
Feb
10
asked Connect web part to list on separate Sharepoint Instance
Feb
10
asked Set font size for web part zone
Aug
29
awarded  Tumbleweed
Aug
24
asked Reimplementing/Extending Data View Web Part Guidance?
Aug
23
awarded  Scholar
Aug
23
accepted What is neccesary to write to filesystem from a Web Part?
Aug
23
comment What is neccesary to write to filesystem from a Web Part?
I don't get how that is able to elevate beyond the WSS Minimal trust setting on the the AppPool, but working nonetheless!