432 reputation
1721
bio website ITNerd.ir
location Mashhad
age 26
visits member for 3 years, 3 months
seen Oct 10 at 20:50

Im SharePoint 2010 and Asp.net MVC Developer and other unnecessary to tell.


Oct
17
awarded  Taxonomist
Aug
22
awarded  Notable Question
Aug
21
awarded  Famous Question
Jul
2
awarded  Curious
Jun
18
awarded  Notable Question
May
17
answered How do I change the underlying list in an XsltListViewWebPart?
Mar
31
accepted Error “vssphost4.exe has stopped working” when openning SharePoint project in Visual Studio 2013
Mar
31
answered Error “vssphost4.exe has stopped working” when openning SharePoint project in Visual Studio 2013
Mar
27
revised Error “vssphost4.exe has stopped working” when openning SharePoint project in Visual Studio 2013
Mentioned VS2013 & VS2010 Installed side by side
Mar
10
awarded  Yearling
Mar
10
awarded  Mortarboard
Mar
4
answered SPJobDefinition - base.Execute(targetInstanceId);
Mar
4
accepted Where should i put my custom HTTP Module that Implement “IHttpModule” interface to SharePoint 2010 and make it functional?
Mar
4
comment Deploy a package(wsp file) with dependent assemblies to GAC but dont remove them on Retracting, how?
So you mean i create a New SharePoint project via Visual Studio and just add those assemblies to the Package. Then deploy it and never retract or remove it, right?
Mar
4
revised Deploy a package(wsp file) with dependent assemblies to GAC but dont remove them on Retracting, how?
edited title
Mar
4
comment Deploy a package(wsp file) with dependent assemblies to GAC but dont remove them on Retracting, how?
No I'll be glad to know how, step by step please. Thanks
Mar
4
asked Deploy a package(wsp file) with dependent assemblies to GAC but dont remove them on Retracting, how?
Feb
25
accepted using $SPUrl when developing visual web part via visual studio 2013 or 2012 and ascx.g.cs file gets empty!
Feb
25
answered using $SPUrl when developing visual web part via visual studio 2013 or 2012 and ascx.g.cs file gets empty!
Feb
16
revised Error “vssphost4.exe has stopped working” when openning SharePoint project in Visual Studio 2013
Added some event logs