525 reputation
423
bio website truckcentrewa.com.au
location Perth, Australia
age 34
visits member for 3 years, 4 months
seen Oct 22 at 2:52

<<--Headache-->>

Systems Administrator for TruckCentre WA, used to work with a product based on SharePoint and thus have been exposed to SharePoint for a while now


Oct
24
comment SharePoint is not working after setting up the Outlook Web Access
looked at the other post, seems like an odd place to have the configuration wizard fail and fairly terminal at that. I'm assumign you're re-running the confiugration wizard as a local admin or the farm service account, it seems like the OWA installation has caused some changes perhaps to some of the framework files that SharePoint rely on. Personally if i was in your position I'd build a new SharePoint server, setup a new farm and then backup & restore the content database to that, unless you happen to have a snapshot or backup of the server prior the OWA install.
Oct
23
comment How to hide webpart header name
Are you talking about the displays settings of a web part here? Its generally set in the 'Chrome Type' - you might not be however
Oct
23
answered SharePoint is not working after setting up the Outlook Web Access
Oct
22
answered What features have been lost in SharePoint 2013?
Oct
20
accepted Moving content database to new domain (Move-SPUser behaviour)
Oct
20
answered Moving content database to new domain (Move-SPUser behaviour)
Oct
20
accepted Installing SharePoint 2010 enterprise into an RODC site
Oct
20
answered Installing SharePoint 2010 enterprise into an RODC site
Oct
20
comment All timer jobs are missing from a Web Application
Sounds like something drastic needs to happen, I think restoring may be the only option. Might be worth trying to add another application server to the mix to see if it sets up the timer jobs for the web app perhaps?
Oct
18
answered SharePoint 2010 app server is responding slowly?
Oct
16
comment Moving site template from wss to sharpoint foundation
This is the way to do it without too much more effort, personally I had to do this for a bit of a manual migration I undertook but to be honest the caledars were a mess and certain things don't render properly - the answer is that stp files are not supported in 2010 so if they are just templates then they will need to be re-created from scratch in 2010.
Oct
14
comment User display name
Thanks for the clarification Trevor - yes I've had to run the sync deletecontentdatabases on occasion
Oct
13
comment New Folder button not working on some libraries from SP 2007 migration
possible that a non standard web template was used for the sites hosting the lists and libraries? You say a vendor migrated these so I assume this is a migration utility from metalogix or the like?
Oct
13
answered User display name
Oct
13
awarded  Autobiographer
Oct
9
answered WSS 3.0 site accessible only locally and when using IP address
Sep
30
comment No Double Hop on NTLM
Probably depends on a few things, is the web application actually configured for Kerberos or NTLM as its authentication method? I would guess that the site is using NTLM and that there is a trust relationship between these domains and users in domain 2 are in fact accessing the site with NTLM as are the users in domain 1.
Sep
30
comment Sending and receiving fax with sharepoint
I still see the need for a fax server program like GFI faxmaker that probably emails the fax to a mail enabled document library, then set alerts on the document library
Sep
30
awarded  Citizen Patrol
Sep
27
asked Installing SharePoint 2010 enterprise into an RODC site