525 reputation
423
bio website truckcentrewa.com.au
location Perth, Australia
age 34
visits member for 3 years, 1 month
seen Aug 18 at 7:49

<<--Headache-->>

Systems Administrator for TruckCentre WA, used to work with a product based on SharePoint and thus have been exposed to SharePoint for a while now


Dec
16
answered Content Query Crazy behavior
Dec
16
answered Connect SQL Server installed local machine with Sharepoint VM
Dec
14
answered Users get access denied but “check-permissions” claim they should have access
Dec
12
answered Update to Service Pack 3 failed - PostSetupConfigurationTaskException
Dec
9
comment SSO in SharePoint
nice post, agreed it really does depend on what your chosen authentication model is. Abraham - if you can please disclose what version of SharePoint has been implemented and what its chosen authenciation model is (Claims / Classic / Forms / Kerberos) then perhaps the community can give you a better idea.
Dec
5
comment Creating a Site Collection - Get “Error in resolving user”
Is the web application using claims based authentication? Considering its 2013 it will almost force you to use that model rather than the classic mode auth that was the default in 2010
Nov
30
comment User input issue with Locale change of Site SP 2010
ok so you've change the locale of both the servers regional settings as well as the site / site collection regional settings to be the same and have performed at least one iisreset on the WFE?
Nov
30
comment User input issue with Locale change of Site SP 2010
might be worth checking the locale on the SQL server as well, I do recall a date issue whereby the SQL server has the wrong locale once
Nov
30
answered SPS2010 - AD account password changing, for non-domain computers
Nov
30
answered Planning site URL in Prod
Nov
27
awarded  Notable Question
Oct
29
comment “Run” or “Open” exe files from a sharepoint document library
agreed - generally the browser will handle what to do with the object.
Oct
27
comment Web Application not found
you're right in practice you don't have to create a site collection, have you tested the database attach process with the test-spcontentdatabase cmdlet? technet.microsoft.com/en-us/library/ff607941.aspx
Oct
26
answered WSS 3 and external web site authorization : How to know if user is logged in
Oct
26
comment Web Application not found
I'm taking it you have created a site collection for this web application?
Oct
25
comment In-place upgrade from WSS 3.0 to SharePoint 2010 failed
Please provide more information on the situation, it may be resumed or it may have terminally failed. Only way is to restore the server to how it was preupgrade. Hopefully you might have taken a snapshot of the web front end server and a full set of DB backups. If so then please revert to your snapshot and restore the databases.
Oct
24
comment Ribbon grayed out partially if https context
Proxy server is almost certainly the culprit here, the fact that you're using basic auth is also contributing to this problem I would wager.
Oct
24
comment SharePoint is not working after setting up the Outlook Web Access
Abubakar, have you investegated the ULS logs yet using the ULS log viewer I linked to above? If you've been able to complete the products and technologies wizard then it seems like SharePoint should be accessible, so its likely something in IIS is set wrong. The event logs aren't giving you the insight you need to solve it.
Oct
24
comment How to Restore Same Site Backup in Same Content DB to create another site collection in the same web application?
I think it will be an export/import, not a backup/restore that is required technet.microsoft.com/en-us/library/ee428301.aspx since restoring from a backup will prevent it from being restored since it will refrence the same GUIDs for the site
Oct
24
answered Implementing a CSS Framework in Sharepoint