Reputation
575
Next privilege 1,000 Rep.
See votes, expandable usercard
Badges
5 23
Impact
~84k people reached

  • 0 posts edited
  • 1 helpful flag
  • 44 votes cast
Jan
22
comment stsadm -o deleteweb access denied
guessing your running the powershell shell as administrator? Otherwise it might be possible the account your using doesn't have rights to delete the subsite?
Jan
20
comment Migrating a 'FAB40' call centre site from 2007 to 2013
Might want to look at this one> sharepoint.stackexchange.com/questions/66201/…
Jan
20
comment Migrating a 'FAB40' call centre site from 2007 to 2013
How are you going from 2007 straight to 2013? Using a product like Metalogix or something? I'm pretty sure the fab 40 solutions weren't compatible with 2010 so they are almost certainly not compatible with 2013.
Jan
14
comment Managed Metadata Service Connection properties bringin up a “(500) Internal Server Error”. Term Store not available
I have encountered this problem with SharePoint 2013 and a web application that is in classic mode auth. I fear that its unsupported unless the web app is in Claims?
Dec
18
comment Re-upgrading the same content database SharePoint 2013 upgrade
I ran this through on my test environment and since the web app has all the custom solutions etc installed already it was a matter of discarding the already upgraded DB and re-upgrading the same 2010 content DB and re-running the site collection upgrade with the same result as the first attempt. I'm planning on using this method to allow the customers to do UAT on the 2013 farm, once they're happy / worked out issues then re-upgrading the 2010 content database on the 2013 farm will commence for production
Dec
18
accepted Re-upgrading the same content database SharePoint 2013 upgrade
Dec
17
asked Re-upgrading the same content database SharePoint 2013 upgrade
Dec
11
comment Move-SPUser : pixels
I know this post is old but I just did a stsadm -o migrateuser and the only thing it returned was the word 'pixels' as well.. I see the user appear twice in the permissions. no idea whats going on
Oct
2
awarded  Popular Question
Oct
1
answered Silverlight unhandled exception on AddGallery.aspx
Aug
13
awarded  Popular Question
Aug
7
awarded  Popular Question
Aug
1
comment How to implement 2 factor authentication in Sharepoint 2010?
I think you'd reap more benefit in implementing ADFS and use claims based auth blogs.technet.com/b/speschka/archive/2010/07/30/…
Jul
28
answered Peoplepicker returning with “No exact match was found” for a 1-way trust
Jul
16
comment Migration WFE and APP servers
yes you would have to redeploy the solutions, using central administration and you might need to get them out of C:\assembly if you are missing dlls
Jul
15
answered Migration WFE and APP servers
Jul
15
comment FIM Synchronization Service doesn't start
i was going to suggest that i had a similar looking error on a site when the upgrade hadn't committed, if you took a look under the database status screen in central admin it might have repoted that the user profile databases required upgrading.
Jul
10
comment Wiki content editor override
One last question is that I can't get the controls disabled unless I manually execute the script in IE developer tools, is this where the LoadAfterUI="true" can be used? ilovesharepoint.com/2010/08/…
Jul
10
comment Wiki content editor override
Ended up finding that I can at least get the Telerik Rad editor to work with the insert link option using this post; telerik.com/community/forums/sharepoint-2010/… (namely changing this fix: All you need to do is to open the ToolsFile.xml / ListToolsFile.xml files and replace the <tool name="SPLinkManager" text="Insert Link" /> with <tool name="LinkManager" text="Insert Link" />
Jul
10
revised Wiki content editor override
updated information to the question